Laat een bakstenen muur verven in Soest

  • Home
  • Bakstenen muur verven Soest

Schilders met hun specialisme

Duurzaam resultaat

Gespecialiseerd in VvE-beheer

Een bakstenen muur verven is een vak apart, dus schakel zeker een specialist in als u dit wilt laten doen bij u thuis in Soest of elders. Het probleem bij het verven van een bakstenen muur, is dat de verf vaak opgezogen wordt door de muur. Hierdoor is de verflaag ongelijk, en ontstaan er vlekken op de muur. Als u het verven van een bakstenen muur overlaat aan Voortjes Schilderwerken uit Soest, wordt deze klus naar behoren uitgevoerd. Wij werken namelijk altijd met hoogwaardige verf, en met moderne technieken.

Zo werkt het als u een bakstenen muur wilt laten verven in Soest

Als u een bakstenen muur wilt laten verven, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt, omdat alleen dan het resultaat naar behoren is. Daarom werken wij met moderne technieken, zoals het verven met H2O-spray. Hierbij wordt de verf in één relatief dikke laag gelijkmatig op de muur gespoten, zodat één laag meestal voldoende is. Zo is het schilderen op deze manier effectiever en efficiënter. Dit heeft voor u als voordeel dat het schilderen op deze manier goedkoper kan, omdat er minder materiaal en minder tijd nodig is.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overleg over de mogelijkheden

Wilt u ook een bakstenen muur laten verven bij uw woning in Soest of omgeving? Of wilt u een gestucte binnenmuur laten verven? Wij helpen u graag, dus overleg met ons over de mogelijkheden. Dit kan door te bellen met een van onze specialisten op het telefoonnummer 035 60 135 66.

Contact gegevens

  • Adres
    Zuidergracht 41
    Postbus 390
    3762 LS Soest