Een gestucte muur verven in Hilversum of Bussum

  • Home
  • Gestucte muur verven Hilversum

Schilders met hun specialisme

Duurzaam resultaat

Gespecialiseerd in VvE-beheer

Wanneer u een gestucte muur wilt laten verven in uw woning in bijvoorbeeld Hilversum of Bussum, laat dit dan doen door de ervaren experts van Voortjes Schilderwerken uit Soest. Wij hebben niet alleen een ervaren team met zo’n twintig deskundige schilders, maar deze experts hebben ook nog eens elk hun eigen specialisme. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten als we een gestucte muur verven in uw woning in Bussum, Hilversum of elders. Ook gebruiken we hiervoor de juiste methoden.

Zo gaan wij een gestucte muur verven in Hilversum of Bussum

Het verven van een gestucte muur is anders dan het verven van een gladde muur. Doordat de muur structuur heeft, is het belangrijk dat de verf goed doordringt in het stucwerk. Om dit te bewerkstelligen, gebruiken wij moderne methodes. Neem bijvoorbeeld onze H2O-spray, die in een relatief dikke laag wordt aangebracht, zodat de verf in de meeste gevallen in één keer dekt. Zeker bij het verven van een gestucte muur in uw huis in bijvoorbeeld Hilversum of Bussum is dit een groot voordeel. Natuurlijk werken onze specialisten tevens met de juiste materialen en verf die geschikt is voor gestucte muren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak een afspraak om uw muur te laten verven

Heeft u net een mooi nieuw huis gekocht in Hilversum of Bussum, en wilt u de gestucte muren weer een fris aanzien geven? Neem dan contact met ons op om afspraken te maken over het schilderproject. We komen graag bij u langs, dus bel ons op het telefoonnummer 035 60 135 66. We bekijken dan graag hoe we u het best kunnen helpen.

Contact gegevens

  • Adres
    Zuidergracht 41
    Postbus 390
    3762 LS Soest