Uw gevel duurzaam laten schilderen nabij Hilversum

  • Home
  • Gevel schilderen Hilversum

Schilders met hun specialisme

Duurzaam resultaat

Gespecialiseerd in VvE-beheer

Als u een gevel wilt laten schilderen nabij Bussum of Hilversum, dan zoekt u een specialist die een duurzaam resultaat bewerkstelligt. Het draagt er dan aan bij dat deze expert ruime ervaring heeft, werkt met goede materialen en de juiste technieken gebruikt. Deze componenten vindt u allemaal in de veelzijdige dienstverlening van Voortjes Schilderwerken uit Soest, niet ver van Hilversum en Bussum.

Laat de gevel van diverse gebouwen in Bussum of Hilversum schilderen

Wij houden ons bezig met het schilderen van gevels van diverse gebouwen in Bussum, Hilversum en de rest van het Gooi. Dit zijn vaak woonhuizen, maar ook met het opknappen van bedrijfspanden en appartementencomplexen houden wij ons graag bezig. Dus of u nu uw eigen huis wilt laten opschilderen, lid van het bestuur van de VvE bent, of uw bedrijfspand wilt laten aanpakken, wij helpen u in al deze gevallen graag met onze deskundige en veelzijdige dienstverlening. Hierbij gebruiken we altijd hoogwaardige materialen en moderne technieken. Zo leveren wij een goed en duurzaam resultaat af, binnen een relatief korte tijd en voor een aangename prijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons voor het maken van een plan van aanpak

Wij leveren altijd een persoonlijke dienstverlening bij het schilderen van uw gevel nabij Hilversum en Bussum, en vinden het belangrijk dat wij voor iedereen een plan van aanpak maken. Hierin maken we afspraken over de materialen die er gebruikt worden en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Ook maken we uiteraard een strakke, maar realistische tijdsplanning. Neem contact met ons op voor uw eigen plan van aanpak. Bel hiervoor naar 035 60 135 66. Dan gaan we voor u aan de slag.

Contact gegevens

  • Adres
    Zuidergracht 41
    Postbus 390
    3762 LS Soest