Luiken laten schilderen door de expert in Soest

  • Home
  • Luiken schilderen Soest

Schilders met hun specialisme

Duurzaam resultaat

Gespecialiseerd in VvE-beheer

Geef uw huis zijn uitstraling terug en laat de luiken schilderen door een expert uit Soest. Veel oudere huizen beschikken over mooie authentieke luiken. Om de schitterende uitstraling van uw woning te behouden, is het belangrijk om de luiken goed te onderhouden. Dit zit hem niet alleen in het repareren van het hout, maar het schilderen van de luiken is ook heel belangrijk, dus laat dit uitvoeren door Voortjes Schilderwerken uit Soest.

Daarom laat u uw luiken schilderen door onze experts in Soest

Als u ziet dat uw luiken nodig eens geschilderd moeten worden, dan doet u er verstandig aan om Voortjes Schilderwerken in te schakelen. U bent dan namelijk verzekerd van een goed resultaat. Niet alleen omdat de luiken netjes worden opgeschilderd, maar voordat dit gebeurt worden er eerst voorbereidende werkzaamheden gedaan. Er wordt gecontroleerd of het hout niet beschadigd is, en eventuele beschadigingen worden direct gerepareerd. Daarna worden de luiken voorbereid met een onderlaag, zodat de uiteindelijke verflaag goed hecht. Ook wordt er uiteraard de juiste verf gebruikt. Ook worden uw kozijnen direct meegenomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak een afspraak om de situatie te bekijken

Denkt u dat uw luiken geschilderd moeten worden, maak dan een afspraak met onze specialisten, zodat we uw luiken kunnen komen bekijken. Dan adviseren we u graag over wat we kunnen doen om uw luiken te restaureren. We gaan hierbij uiteraard voor een duurzaam resultaat. Bel naar 035 60 135 66 om een afspraak te maken. 

Contact gegevens

  • Adres
    Zuidergracht 41
    Postbus 390
    3762 LS Soest