Ontdek ons schildersbedrijf in de buurt van Hilversum en Bussum

  • Home
  • Schildersbedrijf Hilversum

Schilders met hun specialisme

Duurzaam resultaat

Gespecialiseerd in VvE-beheer

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten opschilderen door een gespecialiseerd schildersbedrijf in de omgeving van Bussum en Hilversum? Laat al uw schilderklussen dan op een vakkundige manier uitvoeren door Voortjes, een deskundig schilderbedrijf uit Soest, niet ver van Bussum en Hilversum. Wij hebben een gespecialiseerd team, met verschillende schilders die elk hun eigen specialisme hebben.

Hiervoor schakelt u ons schildersbedrijf in de buurt van Bussum en Hilversum in

U kunt ons schildersbedrijf in de buurt van Hilversum en Bussum inschakelen voor diverse schilderklussen. Wij schilderen zowel binnen als buiten, en buigen ons hierbij over verschillende oppervlakken. Zo kunt u uw kunststof kozijnen, maar ook muren laten opschilderen. Hiervoor gebruiken wij altijd de juiste verfsoort, zodat het schilderwerk buiten ook jarenlang mooi blijft. Om dit resultaat te bereiken, gebruiken we de meest moderne technieken. Voor veel schilderwerken binnen gebruiken wij bijvoorbeeld H2O-spray, een techniek die ontwikkeld werd in 2012. Bij deze techniek wordt de verf in een dichte laag op de muur gespoten. Het grote voordeel van deze techniek is dat één verflaag voldoende is. Voortjes gebruikt als een van de weinige schilderbedrijven deze techniek, waardoor u bij ons kunt uitgaan van een strak resultaat, voor een lage prijs. Deze schildertechniek bespaart namelijk geld én tijd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Het gebruik van H2O-spray is een goede reden om te kiezen voor ons schildersbedrijf in Soest, nabij Bussum en Hilversum. Maar natuurlijk helpen wij u graag bij alle schilderwerken in en om uw woning of bedrijfspand. Wilt u ook kennismaken met ons vakkundige schilderwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 60 135 66.

Contact gegevens

  • Adres
    Zuidergracht 41
    Postbus 390
    3762 LS Soest