Een buitenmuur schilderen in Soest

  • Home
  • Buitenmuur schilderen Soest

Schilders met hun specialisme

Duurzaam resultaat

Gespecialiseerd in VvE-beheer

Als u een buitenmuur wilt laten schilderen bij uw woning in Soest, Hilversum of elders in het Gooi, dan is het verstandig om te kiezen voor Voortjes Schilderwerken. Onze ervaren schilders gaan namelijk altijd voor een duurzaam resultaat. Op deze manier weet u zeker dat de verf weer en wind doorstaat en lang meegaat. Als de buitenmuur beschadigd is, voeren wij eerst wat kleine restauratiewerkzaamheden uit, zodat het resultaat schitterend zal zijn.

Laat de buitenmuur van uw appartementencomplex in Soest of elders schilderen

Onze ervaren schilders met elk hun eigen specialisme zijn behalve in het schilderen van woningen, ook gespecialiseerd in VvE-beheer. Wij werken graag samen met Verenigingen van Eigenaren om de algemene ruimte van appartementencomplexen netjes op te schilderen, zodat de complexen er weer netjes uitzien. Zo blijven de appartementencomplexen een visitekaartje voor de buurt. Als we uw appartementencomplex in bijvoorbeeld Soest gaan schilderen, dan nemen we uiteraard ook uw buitenmuur, bijvoorbeeld van baksteen, mee. Zo ziet alles er weer netjes uit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag om meer informatie

Wilt u weten hoe wij een duurzaam resultaat behalen als wij uw buitenmuur of juist binnenmuur schilderen in Soest, in Hilversum of omgeving? Vraag ons om meer informatie. Dit doet u door te bellen naar 035 60 135 66. We maken dan direct een afspraak om te bekijken hoe we de klus het best kunnen aanpakken.

Contact gegevens

  • Adres
    Zuidergracht 41
    Postbus 390
    3762 LS Soest